gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Чернігівщині визначено переможців відбіркового туру конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

24 лютого 2021

На Чернігівщині завершився відбірковий регіональний тур Х Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який було розпочато у вересні 2020 року. До організаційного комітету конкурсу надійшло понад 500 робіт учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл і позашкільних навчальних закладів Чернігівської області віком від 6 до 18 років.

Засідання журі відбіркового регіонального туру відбулося 24 лютого у приміщенні Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, де з початку цього тижня проходить виставка поданих для участі у конкурсі робіт, яку, із дотриманням карантинних протиепідемічних заходів, може відвідати кожен охочий.

До складу журі увійшли посадові особи Управління Держпраці у Чернігівській області, Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, викладачі культурно-мистецьких закладів.

За підсумками роботи журі визначило переможців у трьох вікових групах. Відповідно до Положення про конкурс, творчі роботи, які посіли перші, другі та треті місця у кожній віковій групі, будуть надіслані до редакції журналу «Охорона праці» для участі у фіналі конкурсу. Фінальний тур та оголошення переможців проводитимуться у березні-квітні 2021 року у місті Києві.