gov.ua Державні сайти України
Пошук

Голова Держпраці відвідав Тернопільську область з робочим візитом

31 березня 2016

2016033103Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега 31 березня 2016 року відвідав Тернопільську область з робочим візитом.

Очільник Служби представив Начальника Управління Держпраці в Тернопільській області Михайла Лабу.  Також, Голова Служби  провів зустріч із заступником голови ОДА Юрієм Юриком, заступником голови – керівником апарату ОДА Ігорем Вонсом та головою обласної ради профспілок Андрієм Присяжним. Обговорили питання щодо попередження травматизму під час проведення весняно-польових робіт і запланували відкриття інформаційно-консультативних центрів з охорони праці при адміністраціях.

У рамках робочої поїздки Роман Чернега провів зустріч з колективом територіального Управління Держпраці та ДП «Тернопільський експертно-технічний центр», розповів про  здобутки Держпраці за перший рік роботи та пріоритетні завдання, які стоять перед Службою. Перш за все, це питання охорони праці, посилення роботи у рамках проведення превентивних заходів, формування культури охорони праці в суспільстві, а також, наголосив на питаннях попередження проявів корупції. Особливу увагу Голова Держпраці звернув на допомогу учасникам АТО, які повертаючись зі східних областей, зтикаються з проблемою повернення на попереднє місце роботи.2016033104

Голова Служби також відвідав товариство з обмеженою відповідальністю «СЕ Борднетце –Україна», засновником  якого є японсько-німецьке підприємство «Сумітомо Електрік Bordnetze  Гм БХ» – провідний виробник кабельної продукції концерну «Фольксваген». Роман Чернега відзначив роботу підприємства щодо формування високої культури охорони праці, зазначивши, що  кожен працівник компанії застрахований від нещасних випадків, а протягом останніх 5 років на підприємстві не було зафіксовано жодного  такого випадку.