gov.ua Державні сайти України
Пошук

Полтавщина: про зустріч зі стейкхолдерами кафедри безпеки життєдіяльності інженерно-технологічного факультету Полтавської державної аграрної академії

09 лютого 2021

За участі начальника Управління Держпраці в Полтавській області Сергія Щербака на базі кафедри безпеки життєдіяльності інженерно-технологічного факультету Полтавської державної аграрної академії відбувся круглий стіл щодо формування професійної та практичної підготовки майбутніх фахівців за всіма освітньо-професійними програмами підготовки здобувачів вищої освіти.  

На зустрічі також був присутній голова СФГ «Григорій» Великобагачанського району, заслужений працівник сільського господарства України, голова постійної комісії з питань освіти, науки та культури Полтавської області – Олег Діденко. Від роботодавців – начальник структурного підрозділу ТОВ «Прайд-Авто» Олександр Проценко та керівник філії ТОВ ВО «Восход» Ігор Ященко.  

Учасники круглого столу обговорили питання актуальності безпеки та охорони праці, цивільного захисту на підприємствах і наголосили на необхідності одержання цих знань для майбутніх фахівців.

За результатами обговорення представники державних служб та роботодавці надали рекомендації щодо включення освітніх компонентів «безпека життєдіяльності», «охорона праці» та «цивільний захист» до підготовки фахівців за всіма освітньо-професійними  програмами ступеня вищої освіти Бакалавр та Магістр.