gov.ua Державні сайти України
Пошук

Чернігівщина: питання роботи «гарячої лінії» та звернень громадян обговорено в облдержадміністрації

01 лютого 2021

Начальник Управління Держпраці у Чернігівській області Микола Глущенко взяв участь у прес-конференції щодо організації роботи «гарячої лінії» голови Чернігівської обласної державної адміністрації, яка проводилися під головуванням голови облдержадміністрації Анни Коваленко.

Під час заходу учасники розглянули функціональні можливості «гарячої лінії» голови облдержадміністрації та актуальні питання і проблеми, з якими частіше звертаються жителі області, а також обговорили особливості реагування на звернення громадян органів влади.

Начальник Управління Держпраці у Чернігівській області Микола Глущенко, у свою чергу, ознайомив присутніх із проведеною Управлінням у 2020 році роботою у напрямі розгляду звернень громадян, розповів про проведені заходи контролю по зверненнях. Він зауважив, що звернення, зокрема і ті, що надходитимуть з «гарячої лінії» голови Чернігівської облдержадміністрації, обов’язково будуть розглядатися у встановленому порядку. У разі підтвердження фактів порушення прав громадян, у тому числі, у сфері трудового законодавства, Управлінням Держпраці у Чернігівській області вживатимуться заходи відповідного реагування.

Також Микола Глущенко звернув увагу учасників прес-конференції на необхідність активізації роботи «гарячої лінії», що всіляко сприятиме ефективній спільній роботі у вирішенні нагальних проблем мешканців Чернігівщини.