gov.ua Державні сайти України
Пошук

Одещина: про взаємодію державних органів щодо зниження рівня незадекларованої праці

26 січня 2021

У ГУ Держпраці в Одеській області відбулося засідання постійно діючої робочої групи з питань запобігання використання незадекларованої праці.

Формування та реалізація заходів, направлених на зниження рівня використання незадекларованої праці в Одеській області  таке завдання покладено на постійно діючу робочу групу з питань запобігання використання незадекларованої праці, яку створено у січні 2021 року при УправлінніДержпраці в Одеській області.

До складу робочої групи увійшли представники ГУ Держпраці, ДПС, Національної поліції, ПФУ, Федерації профспілок Одеської області, Об’єднання організації роботодавців Одеської області.  

Робоча  група працюватиме над розробкою та втіленням заходів, спрямованих на проведення аналізу кількості застрахованих осіб та незадекларованої праці в області, визначення динаміки, загальних тенденцій застосування праці працівників без належного оформлення трудових відносин у різних сферах господарської діяльності та за категоріями роботодавців, втілення дієвих заходів щодо протидії незадекларованій праці.

На засіданні робочої групи було узгоджено План спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці в Одеській області на 2021 рік.