gov.ua Державні сайти України
Пошук

Миколаївщина: інформаційні подарунки від Управління Держпраці отримали підприємці та покупці магазинів дитячих товарів

06 січня 2021

Отримувати подарунок на свято так же приємно, як і його дарувати. Особливо, коли подарунок стане у пригоді його новому власнику.

Який же подарунок може бути корисний особам різного віку, статі, світогляду у час, коли щодня відбуваються різні події та усе навколо швидко змінюється?

Відповідь: корисна інформація зібрана у доступний для розуміння кейс.

На передодні новорічних та різдвяних свят посадові особи Управління Держпраці у Миколаївській області здійснили заходи саме з поширення таких інформаційних кейсів. Заходи відбулися на об’єктах торгівлі дитячими товарами та іграшками у м.Миколаєві.

Інформаційний подарунковий кейс містить відомості про переваги належного оформлення трудових відносин, порядок допуску працівників до роботи, трудові права та гарантії працівників, відомості про документи, необхідні під час працевлаштування.

Передсвятковий настрій дозволив швидко встановити конструктивний діалог між посадовими особами Управління Держпраці, представниками торгівлі та покупцями. Такі різдвяні заходи дозволили не лише презентувати інформаційний кейс, а й розв’язати інші приватні питання у сфері законодавства про працю, які виникли у працівників та роботодавців.