gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Хмельницькій обласній станції переливання крові піклуються про стан виробничого травматизму

09 липня 2015

DSCN6858Управлінням Держпраці у Хмельницькій області на базі Комунального закладу охорони здоров’я «Хмельницька обласна станція переливання крові» проведено нараду щодо стану охорони праці та профілактики виробничого травматизму.

Під час наради акцентували на вимогах нормативно-правових актів з питань охорони праці, охарактеризували стан виробничого травматизму в галузі, вказали на основні порушення вимог безпеки виявлених у ході останніх перевірок. Також у ході наради обговорено порядок проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

За результатами наради керівництву комунального закладу охорони здоров’я доручили посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною в КЗОЗ «Хмельницька обласна станція переливання крові», розробити та впровадити заходи щодо профілактики виробничого травматизму, забезпечити дотримання посадовими особами та працівниками закладу вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

Також вирішили проводити щорічні навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників, забезпечити відповідно до норм видачу спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджувальних засобів для працівників.

Після наради представники Держпраці у Хмельницькій області долучились до благодійної акції по збору донорської крові. DSCN6859