gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Київщині триває розгляд планів розвитку гірничих робіт на 2021 рік

18 грудня 2020

В Головному управлінні Держпраці у Київській області триває розгляд «Планів розвитку гірничих робіт у кар’єрах та шахтах гірничорудних та нерудних підприємств на 2021 рік».

Відповідно до затвердженого графіку свої програми на наступний рік захищатимуть суб’єкти господарювання з відкритим способом видобутку корисних копалин, які знаходяться на території Київської області.

Враховуючи складну ситуацію із захворюваністю на COVID-19 в столиці, цьогоріч розгляд планів розвитку гірничих робіт на 2021 рік суб’єктів господарювання Київщини відбувається в умовах карантину – дистанційно. Усі матеріали до планів розвитку гірничих робіт: пояснювальна записка, графічна частина через канцелярію надходять до фахівців відділу гірничого нагляду Головного управління Держпраці у Київській області. Після розгляду посадові особи надають відповіді: або відмовляють, у разі виявлення недоліків, або ж погоджують плани.

На сьогодні у відділі гірничого нагляду Головного управління Держпраці у Київській області знаходиться на розгляді 5 планів розвитку гірничих робіт на 2021 рік, розглянуто і надано позитивні відповіді – 4, отримали відмови – 9.