gov.ua Державні сайти України
Пошук

Херсонщина: керівникам лікувальних закладів вказано на недоліки під час проведення розслідувань випадків гострих професійних захворювань

17 грудня 2020

Фахівці Головного управління Держпраці у Херсонській області разом з представниками  Департаменту здоровя Херсонської облдержадміністрації взяли участь у селекторній нараді.

Захід відбувся з метою забезпечення контролю за своєчасністю та належним проведенням розслідувань випадків гострих професійних захворювань медичних працівників на COVID – 19.

Розглядалось питання завершення розслідувань випадків гострих професійних захворювань медичних працівників на COVID – 19 та було наголошено, що нині завершено лише 31 розслідування з 512.

Керівникам лікувальних закладів вказано на недоліки під час проведення розслідувань випадків гострих професійних захворювань у зв’язку з різким зростанням кількості гострих професійних захворювань медичних працівників в результаті інфікування гострою респіраторною хворобою COVID-19.

За результатам наради керівникам лікувально-профілактичних закладів запропоновано вжити заходів щодо якнайшвидшого завершення та оформлення відповідних матеріалів розслідування.

З метою контролю за станом проведення розслідувань такі наради проводитимуться щотижня.