gov.ua Державні сайти України
Пошук

Роман Чернега провів нараду з керівниками Управлінь Держпраці

09 липня 2015

1773943748 липня Голова Держпраці України Роман Чернега провів робочу нараду з керівниками  Управлінь Держпраці та Держгірпромнагляду. У нараді взяли участь заступники Голови та начальники управлінь Дерслужби з питань праці.

Під час наради підбили підсумки роботи за перше півріччя, налагодили діалог між регіонами, обговорили актуальні проблеми, що виникають під час роботи в процесі становлення новоутвореного органу. Водночас керівники територіальних Управлінь Держпраці у ході зібрання отримали роз’яснення щодо подальшої діяльності та рекомендації у роботі.

«Сьогодні ми повинні зосередити увагу на роботі з удосконалення нормативно-правової бази та якомога швидше її завершити. Зокрема, необхідно відрегулювати механізм об’єднання функцій наглядових установ, які увійшли до Держпраці, напрацювати порядок проведення державного нагляду. Створена робоча група з бізнесменів, громадськості, фахівців щодо перегляду чинної нормативно-правової бази напрацювала уже майже половину документів на скасування дорадянського типу. Тому зараз перед нами стоїть спільне завдання якнайшвидше активізувати роботу», – наголосив Роман Чернега.177394276