gov.ua Державні сайти України
Пошук

Рівненщина: на вебінарі медикам області роз’яснили, як безпечно експлуатувати кисневі балони

24 листопада 2020

Виклики, які поставила перед суспільством пандемія COVID-19, вимагають широкого впровадження дистанційних форм превентивної роботи. Фахівці Управління Держпраці у Рівненській області активно впроваджують роз’яснення онлайн, зокрема, тематичні вебінари.

Чергова відеозустріч була присвячена надзвичайно актуальному нині питаннюбезпечній експлуатації кисневих балонів, установок, кисневих трубопроводів у закладах охорони здоров’я. Цільова аудиторія вебінару – посадові особи, інженери з охорони праці медичних закладів.

Начальник відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки та гірничого нагляду Управління Держпраці у Рівненській області Наталія Токарець роз’яснила учасникам заходу обов’язки, покладені на суб’єктів господарювання та відповідальних працівників. Фахівець конкретизувала вимоги до кисневих балонів, трубопроводів з киснем, наголосила на основних небезпеках під час роботи з киснем.

Пряма трансляція вебінару відбулася на Ютуб сторінці «Інтернет-Центр РОУНБ» у рамках спільного інформаційно-просвітницького проекту Управління та Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.