gov.ua Державні сайти України
Пошук

Рівненщина: на семінарі з ринкового нагляду роз’яснили основні вимоги Технічного регламенту обладнання, що працює під тиском

27 жовтня 2020

Фахівці відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Рівненській області організували для розповсюджувачів обладнання семінар «Основи законодавства у сфері державного ринкового нагляду. Основні вимоги Технічного регламенту обладнання, що працює під тиском».

Учасники семінару розглянули основні  вимоги  до безпеки, проектування, виготовлення,   оцінки відповідності, маркування  та введення в обіг обладнання, що працює під тиском.

Начальник відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Ірина Козлюк розставила головні нормативні акценти відповідно до Технічного регламенту  обладнання, що працює під тиском, затвердженого постановою Кабінетом Міністрів України  від 16.01.201927

Слухачам наголосили, що обладнання, яке виготовляють за кордоном і  вводять  в обіг  на  території  України,  також повинно  відповідати  вимогам Технічного регламенту.