gov.ua Державні сайти України
Пошук

Заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк з робочим візитом відвідала Чернігівщину

21 вересня 2020

На виконання доручення т.в.о. Голови Держпраці Віталія Сажієнка 17 вересня заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк та заступник начальника відділу стратегічного планування діяльності та розвитку територіальних органів Анна Главацька відвідали з робочим візитом Управління Держпраці у Чернігівській області.

У ході зустрічі йшлося про пріоритетні завдання, визначені перед Держпраці, зокрема, стосовно проведення інспекційної кампанії щодо виявлення неоформлених працівників, розпочатої у вересні.

Алла Горбатюк звернула особливу увагу присутніх на захист медичних працівників, наголосила на об’єктивності та своєчасності розслідувань нещасних випадків, пов’язаних з захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Під час спілкування з керівниками структурних підрозділів Управління Держпраці у Чернігівській області заступник Голови акцентувала на важливості формування ефективної комунікації між центральним апаратом Держпраці та його територіальними органами стосовно розв’язання актуальних питань.