gov.ua Державні сайти України
Пошук

Голова Держпраці Роман Чернега відвідав з робочим візитом Хмельниччину

22 лютого 2016

Изображение 107      Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега 19 лютого 2016 року відвідав з робочим візитом Хмельницьку область, де провів низку зустрічей з керівництвом регіону.

  Зокрема, Роман Чернега разом з керівництвом Управління Держпраці у Хмельницькій області зустрівся із Головою Хмельницької обласної ради Михайлом Загородним, заступником голови обласної державної адміністрації Володимиром Кальніченко та керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

   Основні питання, які обговорювалися під час робочої зустрічі, стали реалізація завдань та напрямків діяльності Держпраці, а також налагодження ефективної співпраці з обласною владою стосовно поліпшення взаємодії з наглядовим органом та стану охорони праці на Хмельниччині.

   «Тільки конструктивний соціальний діалог роботодавців та державної структури може призвести до зменшення рівня виробничого травматизму та смертності на роботі», – наголосив Голова Держпраці.

     Очільник Служби запевнив учасників зібрання в тому, що Держпраці України не є каральним органом, а у своїй діяльності ставить акцент на проведення превентивної роботи, здійснюючи роз’яснювальну та аудиторську функцію.

   «Лише у випадках виявлення факторів реальної загрози життю та здоров’ю працівників вживатимуться більш жорсткі методи впливу», – зазначив Роман Чернега.

  Також у рамках робочого візиту Голова Держпраці та керівництво Управління відвідали Державне підприємство «Новатор» Державного концерну «Укроборонпром». Під час візиту представники Держпраці  ознайомилися з виробничими потужностями підприємства.

   Крім того, Голова Служби зустрівся з колективами Управління Держпраці та Державного підприємства «Подільський експертно-технічний центр Держпраці», закликавши всіх об’єднатися і активно працювати над позитивним іміджем Держпраці, у тому числі, надавати кваліфіковану методичну допомогу з питань праці суб’єктам господарювання, громадянам, що має сприяти запобіганню нещасним випадкам на виробництві та захищати трудові інтереси працівників.

Изображение 117Изображение 121

Изображение 092