gov.ua Державні сайти України
Пошук

Віталій Сажієнко представив першого заступника начальника Управління Держпраці в Житомирській області

26 серпня 2020

Сьогодні, 26 серпня під час робочого візиту на Житомирщину т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці Віталій Сажієнко представив колективу Управління Держпраці у Житомирській області першого заступника начальника Управління – Вікторію Головакову.

Під час представлення першого заступника начальника Управління Віталій Сажієнко звернув увагу на досвід роботи Вікторії Анатоліївни на керівних посадах, зокрема, й у територіальному органі Держпраці. Крім того, очільник Держпраці окреслив основні пріоритети в роботі Служби, серед яких: подолання незадекларованої праці, зменшення заборгованості із виплати заробітної плати, зменшення рівня виробничого та смертельного травматизму, захист трудових прав медичних та інших працівників, робота яких пов’язана з виконанням професійних обов’язків в умовах підвищеного ризику зараження на COVID-19, своєчасне розслідування гострих професійних захворювань та інше.

Вікторія Головакова подякувала Віталію Сажієнку та колективу Управління за довіру, запевнивши в ефективному виконанні завдань, що стоять перед Службою.