gov.ua Державні сайти України
Пошук

На базі КП «Чернігівводоканал» провели навчання щодо безпеки виконання газонебезпечних робіт

07 липня 2015

DSC031902 липня на базі КП «Чернігівводоканал» за участю керівництва  управління Держпраці у Чернігівській області проведено семінар-практикум щодо безпеки виконання газонебезпечних робіт. Участь у заході також взяли КП«Чернігівводоканал» та представники біля двадцяти підприємств Чернігівщини, які експлуатують водопровідно-каналізаційне господарство.

Біля одного з житлових будинків міста працівники КП «Чернігівводоканал» продемонстрували учасникам семінару процес безпечного виконання робіт у водопровідному колодязі із застосуванням сучасних засобів індивідуального захисту та інвентарю.

Також учасники семінару оглянули парк техніки, яка застосовується підприємством для виконання робіт з обслуговування водопровідно-каналізаційних мереж та отримали пояснення щодо її технічних характеристик та переваг.

 

Довідка

 КП «Чернігівводоканал» – провідне підприємство Чернігівської області. Довжина водопровідних мереж складає 546 кілометрів, каналізаційних – більше 300 кілометрів На підприємстві працюю 600 осіб. Випадків виробничого травматизму на підприємстві не траплялось більше трьох років.