gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Полтавщині про переваги офіційного працевлаштування знають і працівники, і посадовці, які готуються до інспекційної кампанії

14 серпня 2020

На виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці Віталія Сажієнка щодо проведення масштабної інформаційної кампанії з приводу інспекційної кампанії з питань виявлення неоформлених трудових відносин, фахівці Держпраці долучають до співпраці працівників органів місцевого самоврядування, яким делеговані повноваження здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.

Фахівці Управління Держпраці ініціювали проведення в Оржицькій райдержадміністрації зустріч із посадовцями адміністративної установи, представниками Державної податкової служби, Пенсійного фонду та Державної служби зайнятості. Присутні за круглим столом скоординували спільні дії посадових осіб, які будуть задіяні у інспекційній кампанії, що розпочнеться з 01 вересня 2020 року.

Тим часом, в регіоні триває інформаційно-роз’яснювальна кампанія, під час якої головні державні інспектори роз’яснюють працівникам закладів гуртової та роздрібної торгівлі, сфери надання різноманітних послуг переваги офіційного працевлаштування.