gov.ua Державні сайти України
Пошук

Т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко відвідав «Шахтоуправління ім. Героїв Космосу» ДТЕК «Павлоградвугілля»

10 серпня 2020

Т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко у рамках робочого візиту разом з начальником управління гірничого нагляду Олегом Неленем та керівництвом ГУ Держпраці у Дніпропетровській області відвідав «Шахтоуправління ім. Героїв Космосу» ДТЕК «Павлоградвугілля».

Посадовці під час розгляду стану охорони праці та промислової безпеки відзначили позитивні напрацювання щодо впровадження ризикоорієнтованого підходу до охорони здоров’я та промислової безпеки на підприємстві.

Керівництво «Шахтоуправління ім. Героїв Космосу» безперервно розвиває та вдосконалює систему управління ризиками, що дає змогу своєчасно виявляти та реагувати на можливі загрози, зберігаючи ефективність і результативність виробничої діяльності.

«Пересічна людина не може уявити, якою важкою та небезпечною є робота шахтаря! Я, як тимчасово виконуючий обов’язки керівника Держпраці, мав винятковий досвід, лише на короткий час, пройти шляхом титанічної праці цих відважних людей! Разом з тим, я був приємно вражений наскільки керівництво шахти та компанії, до якої вона входить дбає про безпеку працівників, інвестує у розвиток виробництва, створює для людей більш сприятливі умови праці. Окремо хочу подякувати шахтарям за внесок в енергозабезпечення країни та побажати, щоб їхня праця завжди була безпечною!» – відзначив Віталій Сажієнко.