gov.ua Державні сайти України
Пошук

Полтавщина: фахівці Управління Держпраці провели спільне навчання з адміністраторами ЦНАПу

03 серпня 2020

Для належного забезпечення надання адміністративних послуг у рамках співпраці фахівці Управління Держпраці у Полтавській області провели спільне навчання з адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Полтавської міської ради.

Під час зустрічі начальник відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Ірина Зоріна та головний державний інспектор відділу Анна Корсун обговорили з присутніми питання стосовно відомчої реєстрації (перереєстрації, зняття з реєстрації) великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування (у зв’язку з набранням чинності Постанови Кабінету Міністрів України від 08 липня 2020 р. № 617 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України»).

Учасники навчання опрацювали порядок подання оновленого переліку документів, необхідних для відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів.

Працівники установи домовилися про подальше налагодження плідної співпраці у процесі надання адміністративних послуг.