gov.ua Державні сайти України
Пошук

Завершено розслідування групового нещасного випадку, що стався внаслідок ДТП з працівниками АТ «Нікопольський завод феросплавів»

15 липня 2020

15 червня в ГУ Держпраці у Дніпропетровській області під головуванням першого заступника Голови Держпраці Ігоря Гоцула, проведено заключне засідання спеціальної комісії із розслідування групового нещасного випадку, що стався 8 січня 2020 року внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у м. Нікополь Дніпропетровської області.

Нагадуємо, що тоді під час прямування на роботу у службовому автотранспорті працівники АТ «Нікопольський завод феросплавів» потрапили у ДТП,  в результаті чого 32 особи отримали травми різного ступеня тяжкості.

За результатами розслідування  спеціальна комісія, до складу якої  увійшли представники Держпраці, Фонду соціального страхування, органів місцевого самоврядування, ФПУ, АТ «Нікопольський завод феросплавів», визнала нещасний випадок таким, що пов’язаний з виробництвом, про що складено відповідні акти на кожного потерпілого.

Зазначені акти за формою Н-1 буде подано на затвердження т.в.о. Голови Держпраці Віталію Сажієнку у встановлений законодавством термін.