gov.ua Державні сайти України
Пошук

Кіровоградщина: аграріям області наголошено на перевагах офіційного працевлаштування

26 червня 2020

25 червня на науково-інноваційному полігоні Інституту сільського господарства Степу НААН відбувся Міжнародний день поля “Науково-інноваційні досягнення та конкурентноздатність сортів ранніх зернових культур вітчизняної та зарубіжної селекції в умовах центрального регіону України».

У заході взяли участь фахівці Управління Держпраці в області: головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Геннадій Сасов та провідний інспектор цього відділу Юлія Шіпік.

Під час конструктивного діалогу з аграріями області проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо переваг офіційного працевлаштування, що є гарантією оплати лікарняних, відпустки, проведення доплат, сплати податків, надання допомог по вагітності та пологах, безробіттю та у разі нещасного випадку на виробництві.

Роздано понад 100 представникам сільськогосподарських  підприємств інформаційні буклети, розроблені Державною службою України з питань праці із напряму безпеки у сільському господарстві та інформаційні листи Управління Держпраці «Безпека при виконанні польових робіт».