gov.ua Державні сайти України
Пошук

Черкащина: завершено позапланові перевірки закладів охорони здоров’я у містах Городище та Черкаси

25 червня 2020

На виконання доручення Прем’єр-міністра України та окремого доручення Голови Держпраці триває проведення позапланових перевірок закладів охорони здоров’я. Так, головний державний інспектор Управління Держпраці у Черкаській області Василь Штанько провів позапланові заходи державного нагляду (контролю) Комунальних некомерційних підприємств «Городищенське районне територіальне медичне об’єднання» Городищенської райради та «Черкаська міська дитяча лікарня».

Позапланові перевірки проведено з метою контролю за своєчасністю подання повідомлень про кожний встановлений факт інфікування медичних працівників гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та контролю за своєчасністю та об’єктивністю проведення розслідувань професійних захворювань медичних працівників, інфікованих гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Під час проведення позапланових перевірок у вищевказаних закладах охорони здоров’я виявлено 16 порушень вимог законодавства, про що складено акт перевірки та видано припис про усунення виявлених порушень.