gov.ua Державні сайти України
Пошук

Луганщина: керівник ГУ Держпраці взяв участь у колегії ГУ Пенсійного Фонду України

19 травня 2020

Т.в.о. начальника, заступник начальника ГУ Держпраці у Луганській області Денис Рисухін взяв участь у  колегії ГУ Пенсійного Фонду України в Луганській області за підсумками роботи в І кварталі поточного року.

Захід відбувся за участі керівників Луганської обласної державної адміністрації, ГУ Пенсійного Фонду України в Луганській області, його міських та районних Управлінь, Луганського обласного центру зайнятості та Федерації профспілок Луганської області.

Протягом заходу його учасникам була презентована інформація про результати роботи ГУ ПФУ в Луганській області в січні – березні 2020 року за основними напрямами діяльності: забезпечення виплатами пенсіонерів та внутрішньо переміщених осіб,  призначення нових пенсій, загальні надходження до бюджету ГУ Пенсійного фонду. Увагу присутніх окремо було звернуто на результати роботи з обслуговування громадян, зокрема, в дистанційному форматі.

Наприкінці колегії були підбиті підсумки роботи ГУ Пенсійного фонду України в Луганській області протягом І кварталу 2020 року та запропонована стратегія подальшої роботи.