gov.ua Державні сайти України
Пошук

Черкащина: фахівці Держпраці взяли участь в онлайн конференції «Стратегія виходу з карантину для ЦНАП»

14 травня 2020

Проектом з покращення надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» проведено онлайн-конференцію «Стратегія виходу з карантину для ЦНАП», в якій взяли участь начальник Управління Держпраці у Черкаській області Олена Лазарєва та фахівці установи.

Під час конференції провідні експерти U-LEAD та Служби експертної підтримки ЦНАП розглянули перші результати роботи центрів надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) у період карантину та визначили, яка допомога потрібна центрам у пост-карантинний період.

Віктор Тимощук, головний експерт напряму з покращення надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», Валентина Полтавець, виконавчий директор Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад, Ольга Калініченко, регіональний координатор напряму з покращення надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» надали рекомендації щодо організації обслуговування громадян.

Начальник Управління Держпраці у Черкаській області Олена Лазарєва, завідувач сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Василь Юрченко та фахівці установи отримали актуальну інформацію з питань формування державної стратегії виходу з карантину в контексті надання адмінпослуг.

До онлайн конференції долучилися представники ЦНАП Набутівської і Білозірської об’єднаних територіальних громад. Учасники заходу надали пропозиції до стратегії сталої роботи ЦНАП після завершення карантину.