gov.ua Державні сайти України
Пошук

Полтавщина: фахівці Держпраці взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Безпека життя і діяльність людини: теорія та практика»

24 квітня 2020

Фахівці Управління Держпраці у Полтавській області звернулись до учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції «Безпека життя і діяльність людини: теорія та практика», присвяченої Дням цивільної оборони та охорони праці. Зустріч відбулась в режимі онлайн-конференції.

На дистанційний захід зібрались понад 40 науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, магістрантів і студентів, фахівців з державного нагляду та управління цивільним захистом, безпекою життєдіяльності та охороною праці.

Присутні обговорили безпеку людини в сучасних умовах в цілому, та окремо зупинились на проблемах безпеки життя і діяльності, на шляхах їх вирішення і на перспективах. Деталізували організаційно-правові, соціальні, психолого-педагогічні та екологічні аспекти безпеки життя і діяльності людини, охорони праці та цивільної безпеки. Розглянули інформаційно-комунікаційні технології у безпеці життєдіяльності та охороні праці. Шукали шляхи формування культури безпеки сучасної студентської молоді.

На завершення зустрічі головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Валентина Кац звернула увагу присутніх на важливість дотримання норм та правил з охорони праці та закликала бути свідомими й берегти своє життя та життя інших людей.