gov.ua Державні сайти України
Пошук

В ефірі «Суспільного – Буковина» – про профілактичні заходи щодо поширення коронавірусу в Чернівецькій області

04 березня 2020

Начальник відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Чернівецькій області Надія Бурла надала розширений коментар журналістам програми «Тема дня», яка вийшла 3 березня в ефірі телеканалу «Суспільне – Буковина» у вечірньому прайм – таймі.

У коментарі фахівець територіального органу Державної служби України з питань праці розповіла, які профілактичні заходи здійснює Управління задля попередження розповсюдження небезпечного захворювання на території області, де вже офіційно зареєстровано перший випадок.

Зокрема, Надія Бурла зазначила, що робота відбуваються на виконання окремого доручення Держпраці та з метою посилення виконання Національного плану протиепідемічних заходів, затвердженого відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Посадовець Держпраці акцентувала, що профілактичні заходи в регіоні розпочалися ще 27 лютого й триватимуть наразі до 13 березня.

Надія Бурла відзначила, що на сьогодні ними охоплено вже понад чотириста суб’єктів господарювання, зокрема, сфери торгівлі, організації харчування, транспорту.