gov.ua Державні сайти України
Пошук

Рівненщина: інспектори праці відвідали один з будівельних об’єктів «Реноме-Євробуд»

04 березня 2020

З 2 по 20 березня на Рівненщині триватиме інформаційна кампанія з детінізації зайнятості в галузі будівництва. Інспектори Управління Держпраці у Рівненській області під час інформаційних відвідин роз’яснюватимуть роботодавцям та працівникам переваги офіційного працевлаштування, ризики незадекларованої праці, вимоги безпеки. Водночас з інформуванням вони будуть проводити моніторинговий аналіз трудових відносин.

Фахівці Управління вже побували на будівництві торгово-офісного комплексу території Великожитинської сільської ради Рівненського району. Генпідрядником будівельного об’єкта виступає «Реноме-Євробуд».

Будівельникам роз’яснили вимоги належного оформлення трудових відносин. Особливо наголосили на умовах виконання робіт з підвищеною небезпекою. Зокрема, це стосується робіт на висоті, земельних, газозварювальних робіт.

Фахівці акцентували, що роботодавець несе безпосередню відповідальність за створення на робочому місці безпечних і здорових умов праці.

Будівельники отримали тематичні буклети: «Будь у безпеці», Безпека під час виконання робіт на висоті», «Безпека під час виконання земляних робіт».