gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: відбулося засідання круглого столу щодо профілактики та протидії поширенню коронавірусу

03 березня 2020

У рамках всеукраїнської кампанії щодо профілактики та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 фахівці відділу з питань гігієни праці, експертизи умов праці  Управління Держпраці у Хмельницькій області організували низку роз’яснювальних бесід із суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі, організації харчування та транспорту.

Начальник відділу з питань гігієни праці Олена Токар зустрілася з керівниками структурних підрозділів Хмельницької районної адміністрації щодо обговорення профілактичних заходів та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 на території району.

Посадовець наголосила на основних шляхах зараження коронавірусом та надала друковані матеріали, розроблені Міністерством охорони здоров’я України та Всесвітньою організацією охорони здоров’я щодо заходів профілактики щодо розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 серед працівників.

Також, Олена Токар наголосила, що у випадку погіршення самопочуття потрібно терміново звертатись до лікаря або одразу в інфекційну лікарню обласного центру.