gov.ua Державні сайти України
Пошук

Черкащина: заходи з профілактики коронавірусу проведено на ринках і вокзалах м. Сміла

03 березня 2020

В.о. начальника відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Черкаській області Марія Сікач провела наради з керівництвом Споживчого товариства «Універсальний ринок» та Смілянського колгоспного ринку Черкаської облспоживспілки. Під час нарад обговорено питання проведення інформаційної кампанії з метою інформування працівників і відвідувачів ринків про заходи профілактики інфікування коронавірусом.

З ініціативи Управління, з метою недопущення інфікування коронавірусом громадян, на території СТ «Універсальний ринок» і Смілянського колгоспного ринку через гучномовець здійснюється трансляція інформації щодо заходів профілактики інфікування коронавірусом, на інформаційних стендах ринків розміщено інформаційні листи та пам’ятки.

Крім того, Марія Сікач провела роз’яснювальні заходи на Центральному і Північному вокзалах залізничної станції ім. Тараса Шевченка. На території Центрального вокзалу також транслюється через гучномовець інформація Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я про те, як уберегтися від вірусу COVID-19.