gov.ua Державні сайти України
Пошук

Житомирщина: про охорону праці у сфері торгівлі та громадського харчування з колективом ресторану «Пан Марципан»

17 лютого 2020

У рамках проведення превентивних заходів, направлених на попередження виробничого травматизму та поліпшення стану охорони праці на підприємствах області, інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Житомирській області Павло Островський провів семінар з колективом ресторану «Пан Марципан» у м. Житомирі.

Під час заходу інспектор звернув увагу на основні причини настання нещасних випадків, навів приклади характерних порушень вимог законодавчих і нормативно-правових актів з питань охорони праці, виявлених під час минулорічних перевірок на споріднених підприємствах, та надав рекомендації щодо проведення профілактичних заходів, спрямованих на поліпшення стану охорони праці в галузі.

Павло Островський наголосив, що вкрай важливим є додержання вимог законодавства про охорону праці, своєчасне проходження спеціального навчання з охорони праці, інструктажів, медичних оглядів, використання засобів захисту та нагадав учасникам семінару про необхідність свідомо дбати про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку і здоров’я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт.