gov.ua Державні сайти України
Пошук

Волинська область: в Любомлі проведено семінар-навчання для роботодавців

31 січня 2020

На Волині для роботодавців Любомльського району проведено семінар-навчання, яке проходило у службі зайнятості. Тема заходу – неможливість допущення працівників до роботи без укладення трудових договорів.

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Волинській області Уляна Коваль надала консультативну допомогу в питанні додержання законодавства про працю. Наголосила на неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Також зосередила увагу роботодавців на неухильному дотриманні вимог законодавства про працю щодо дотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці найманих працівників та наголосила на відповідальності за його порушення.

Нагадаємо, інформаційна кампанія щодо детінізації зайнятості проводиться на виконання доручення Прем’єр-міністра України. Управління Держпраці у Волинській області звертає увагу роботодавців: проведення інформаційної кампанії, до якої залучені усі спеціалісти Управління, є виключно превентивним заходом, а не перевіркою, що дає унікальну можливість кожному роботодавцю скористатися консультаціями фахівців, тому закликаємо суб’єктів господарювання віднестися з розумінням.