gov.ua Державні сайти України
Пошук

Херсонщина: розпочато планову перевірку ТОВ «ХЕРСОНХОЛОД»

22 січня 2020

Комісією Головного управління Держпраці у Херсонській області, під головуванням заступника начальника Володимира Бондарчука, розпочато планову перевірку щодо додержання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення товариства з обмеженою відповідальністю «ХЕРСОНХОЛОД».

Під час планової перевірки особливу увагу буде приділено стану промислової безпеки та охорони праці при експлуатації аміачної холодильної установки, питанням електробезпеки, експлуатації об’єктів котлонагляду та підіймальних споруд, експлуатації технологічного та автомобільного транспорту, питанням охорони праці при експлуатації систем водовідведення, організації та безпечному виконанню газонебезпечних робіт, стану організації проведення медичних оглядів працівників певних категорій.

В перший день перевірки заступник начальника ГУ Держпраці у Херсонській області Володимир Бондарчук провів з працівниками та посадовими особами ТОВ «ХЕРСОНХОЛОД» семінар-нараду щодо попередження травматизму на виробництві. Посадовець повідомив про стан виробничого травматизму в області за 2019 рік. Зокрема, він розповів присутнім причини та обставини настання нещасних випадків зі смертельним наслідком, які сталися минулого року на підприємствах ТОВ «ЮТС-Агропродукт» та Філії «Чорнобаївське» ПАТ «Агрохолдінг «Авангард».

Перевірка триватиме до 27 січня 2020 року.