gov.ua Державні сайти України
Пошук

Протидія нелегальній діяльності АЗС та АЗГП на Миколаївщині

15 січня 2020

У Миколаївській облдержадміністрації відбулось засідання Міжвідомчої регіональної робочої групи для проведення спільних заходів з метою боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним (далі – робоча група). Участь у заході взяли фахівці  Управління Держпраці у Миколаївській області.

Учасники засідання визначили перепони та результати заходів реагування на незаконну діяльність АЗС та АЗГП.

На засіданні відзначено, що у зв’язку з активізацією роботи у напрямі боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пального підприємці області активізували заходи щодо впорядкування діяльності. Між тим, питання стосовно територіального розміщення АЗС залишається гострим оскільки виробничі об’єкти розміщені на території, яка має інше цільове призначення.

Варто зазначити, що протидія незаконному обігу пального в країні знаходиться під особистим контролем Президента України та Кабінету Міністрів України.

Додатково: продовж листопада 2019 по 15 січня 2020 року Управлінням Держпраці у Миколаївській області опрацьовано 128 повідомлень про результати ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки.