gov.ua Державні сайти України
Пошук

Фахівці ГУ Держпраці у Херсонській області наголошують на дотриманні вимог законодавства з охорони праці при експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки

24 грудня 2019

Головним державним інспектором нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Херсонській області Федором Подлєсним, для керівників та посадових осіб структурних підрозділів Бериславського педагогічного коледжу ім. В.Ф. Беньковського, проведено лекцію з питань промислової безпеки та охорони праці на тему «Дотримання вимог законодавства з питань безпечної експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки».

Під час проведення лекції присутніх було проінформовано щодо ефективності функціонування системи управління охорони праці підприємства, зазначені основні причини нещасних випадків на виробництві, своєчасного проходження робітниками інструктажів з охорони праці та спеціального навчання, проходження медичних оглядів.

Особливу увагу фахівець звернув на організацію безпечної експлуатації газових котелень, енергетичного обладнання напругою понад 1000 В згідно з нормативно-правовими актами з охорони праці.

По завершенню заходу фахівець наголосив про необхідність переглянути діючу документацію в зв’язку з введенням змін в нормативно-правові акти.