gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Вінниччині триває розгляд планів розвитку гірничих робіт та планів видобутку і втрат підземних вод на 2020 рік

13 грудня 2019

13 грудня представили на розгляд свої плани розвитку гірничих робіт Демидівського родовища гранітів ТОВ «Демидівський граніт» головний інженер Микола Дядюк та інженер-маркшейдер Людмила Тріполко.

Плани розглядались під головуванням начальника Управління Держпраці Володимира Марунька, за участі першого заступника начальника Володимира Боковця, завідувача сектором гірничого нагляду Олександра Прущака та головного державного інспектора сектору Олени Медик.

Члени комісії заслухали виконання виробничих показників, заявлених товариством у минулорічній програмі розвитку гірничих робіт. Звернули увагу на організацію систематичного контролю за станом стійкості укосів, відвалів та бортів кар’єрів з метою недопущення випадків їх обрушення. Розглянули відповідність параметрів робочих площадок, а також забезпечення ефективної організації відомчого контролю за безпечною експлуатацією водозабірних та гідротехнічних споруд.

Розглянуто комплексні заходи з поліпшення стану охорони праці підприємства на наступний рік та плани щодо вдосконалення роботи із запобігання травматизму на виробництві.

За результатами засідання план розвитку гірничих робіт Демидівського родовища гранітів ТОВ «Демидівський граніт» на 2020 рік погоджено.

Довідково:

Із 117 підприємств гірничодобувної промисловості Вінницької області вже розглянуто і погоджено плани розвитку гірничих робіт та видобутку і втрат підземних вод 24 суб’єктів господарювання.