gov.ua Державні сайти України
Пошук

Харківщина: ГУ Держпраці взяло участь у конференції “Сучасні інноваційні та інформаційні технології в перевезенні небезпечних вантажів”

19 листопада 2019

Посадові особи ГУ Держпраці у Харківській області взяли участь у роботі 2-ї Міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні інноваційні та інформаційні технології в перевезенні небезпечних вантажів”, яка відбулась у приміщенні Українського державного університету залізничного транспорту у Харкові.

Зазначений захід було проведено Українським державним університетом залізничного транспорту спільно з АТ “Укрзалізниця”, Технолого-гуманітарним університетом ім. Казиміра Пуласького (Польща), Вищою школою управління охороною праці (Польща), Ризьким технічним університетом (Латвія) та Міжнародною академією безпеки життєдіяльності.

На засіданні були присутні ректор Українського державного університету залізничного транспорту Сергій Панченко, директор з інженерно-технічного забезпечення АТ “Укрзалізниця” Григорій Бойко, начальник Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання Міністерства інфраструктури України Антон Щелкунов, ректор Технолого-гуманітарного університету ім. Казиміра Пуласького, президент Міжнародної академії безпеки життєдіяльності Микола Громов, директор НН ЦНВ Дмитро Козодой, професори кафедр УкрДУЗТ та інші гості.

Після вітального слова ректора УкрДУЗТ Сергія Панченка відбулося пленарне засідання та робота за наступними напрямами:

  • інноваційні технології при вантажних операціях і перевезенні небезпечних вантажів;
  • сучасні інформаційні технології в перевезенні небезпечних вантажів;
  • охорона праці, екологічна безпека та цивільний захист при перевезенні небезпечних вантажів;
  • удосконалення методів навчання працівників суб’єктів перевезення.

Наприкінці зустрічі учасники конференції поділилися своїми враженнями та побажали один одному натхненної та безпечної праці.