gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Харківщині погашено понад 100 тис.грн. заборгованості з заробітної плати на державному підприємстві «Східгеоінформ»

11 грудня 2015

borgГоловним управлінням Держпраці у Харківській області в листопаді 2015 року проведені перевірки стану додержання законодавства про працю в Східному державному підприємстві геодезії, картографії, кадастру та геоінформатики (ДП «Східгеоінформ»), ДП «Центр державного земельного кадастру», ДП «Харківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою». Заходи проведені за дорученням Державної служби України з питань праці за розглядом листа Держгеокадастру до Генеральної прокуратури України стосовно заборгованості із виплати заробітної плати на державних підприємствах, які належать до сфери управління Держгеокадастру.

Під час перевірки було виявлено, що станом на 01 листопада 2015року на підприємстві мала місце заборгованість із виплати заробітної плати в сумі 103,6 тис. грн. перед 44 працівниками підприємства за липень-вересень 2015 року.

Наразі, завдяки втручанню фахівців Головного управління Держпраці у Харківській області, заборгованість з виплати заробітної плати на ДП «Східгеоінформ» погашена в повному обсязі.