gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Луцьку відбувся семінар на тему «Комплаєнс у трудових відносинах: практичні інструменти усунення корупційних ризиків»

14 листопада 2019

У заході взяв участь начальник Управління Держпраці у Волинській області Ростислав Стасько. Семінар організовано Секретаріатом Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу і Волинським обласним об’єднанням організацій роботодавців.

Очільник управління Держпраці у Волинській області звернув увагу учасників заходу на новий Порядок проведення перевірок підприємств і наголосив на основних аспектах, які варто пам’ятати роботодавцям.

Секретаріат Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Компаєнсу спільно з ПРООН в Україні за підтримки Ради Бізнесу Омбудсмена та НАЗК проводять серію регіональних семінарів, метою яких є об’єднання зусиль бізнес спільноти, державних органів, представників громадськості, неурядових організацій, господарських об’єднаньі ЗМІ заради популяризації ділової доброчесності в Україні.

До участі у семінарі долучилися представники Секретаріату UNIC, компанії Modern-Expo, Ради бізнес-омбудсмена, ПрАТ «СКФ Україна», Волинської обласної державної адміністрації, Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців, Луцької міської ради та представники громадськості.