gov.ua Державні сайти України
Пошук

Фахову оцінку у складі кваліфікаційних комісій працівникам підприємств Рівненщини надають інспектори Управління Держпраці

29 жовтня 2019

Посадові особи відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки та гірничого нагляду Управління Держпраці у Рівненській області постійно беруть участь у роботі кваліфікаційних комісій підприємств Рівненщини.

Так, головні державні інспектори Віталій  Корчук, Микола Нек, Ольга Жуковська, Валерій Грабовський взяли участь у роботі комісій з кваліфікаційної атестації працівників у групах за професіями:

1. ПАТ «Рівнегаз» – «Слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів», «Контролер газового господарства», «Оператори парових стерилізаційних автоклавів», «Монтер із захисту підземних трубопроводів від корозії», «Слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування».

2. КЗ «Навчально-курсовий комбінат» (м. Рівне) – «Оператор товарний», «Машиніст насосних установок», «Слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів», «Слюсар КВПіА газифікованих підприємств», «Робітники, що використовують газові пальники у виробничій діяльності» та «Оператор котельні», «Оператор сушильних установок та газифікованих печей», «Наповнювач балонів», «Контролер пічного господарства», «Машиніст холодильних установок», «Оператор АЗС та АГЗС», «Оператор АЗС», «Оператор сушильних установок»,  «Контролер пічного господарства та вентиляційних каналів».

Довідково:

Завдання кваліфікаційної комісії: оцінювати професійну кваліфікацію і ділові якості працівників на основі об’єктивних критеріїв, виходячи з результатів роботи. Атестацію проводять за рішенням роботодавця, який затверджує положення про проведення атестації, склад комісії, графік її проведення. Рішення атестаційної комісії доводиться до відома працівника та роботодавця протягом 3 днів після прийняття (ч. 12 ст. 11 Закону України «Про професійний розвиток працівника»). Рішення атестаційної комісії є чинним, допоки воно не скасоване в установленому порядку.