gov.ua Державні сайти України
Пошук

Харківщина: фахівці ГУ Держпраці взяли участь у комплексній експертизі в галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності в межах кримінального провадження

25 жовтня 2019

Фахівці ГУ Держпраці у Харківській області в особі заступника начальника управління – начальника відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки, в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Наталії Єременко та заступника начальника відділу нагляду в машинобудуванні, енергетиці, в АПК та СКС В’ячеслава Кабиша взяли участь у нараді експертів для попереднього ознайомлення з наданими матеріалами та складання висновку по проведеним судовим експертизам та експертним дослідженням в галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності, проведення яких доручено  експертам Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз імені Заслуженого професора М.С. Бокаріуса.

Додаткова комісійна комплексна експертиза в галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності створена для з’ясування причинного зв’язку між невиконанням нормативних документів з охорони праці та настанням нещасного випадку згідно з Ухвалою Комінтернівського районного суду м. Харкова щодо кримінального провадження за обвинуваченням фізичної особи-підприємця за ст.128 КК України у допущенні нещасного випадку з малолітньою особою на атракціоні. Згідно з роботою комісії буде складено експертний висновок,  який буде розглянуто у судовій справі.