gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Харкові відбувся тренінг з технік ефективних комунікацій для інспекторів праці

08 жовтня 2019

В рамках Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці» в Харківській області для інспекторів праці Головного Управління та інспекторів праці виконавчих органів міської ради міста обласного значення/сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад проведено тренінг з технік комунікацій в процесі проведення інспекційних відвідувань. Тренінг проводила тренер з технік ефективних комунікацій – заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів ГУ Держпраці у Харківській області Світлана Капуста.

В процесі тренінгу інспектори праці розглядали кейси, в яких моделювалися ситуації, що можуть бути під час інспекційних відвідувань, вирішували індивідуальні завдання. Також учасники семінару брали активну участь у дискусії з аналізу ситуацій.

Інспектори праці були ознайомлені з правилами та основами комунікації, брали жваву участь у практичних завданнях щодо встановлення ефективної комунікації з роботодавцями та працівниками під час інспекційних відвідувань.

Набуті знання під час проведеного тренінгу допоможуть посадовим особам ефективніше проводити інспекційні відвідування та боротися з нелегальною зайнятістю на території області.