gov.ua Державні сайти України
Пошук

Кіровоградщина: фахівці Управління взяли участь у конкурсі бригад аварійно-диспетчерських служб

25 вересня 2019

З метою підвищення рівня технічної підготовки з питань забезпечення безперебійної та безаварійної експлуатації систем газопостачання, своєчасного та якісного виконання робіт з локалізації та ліквідації аварійних ситуацій, підвищення професійної майстерності на базі ВАТ «Кіровоградгаз» відбувся огляд-конкурс бригад аварійно-диспетчерських служб.

Учасників конкурсу привітав голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий, представники Управління Держпраці, які були запрошені в якості почесних гостей.

Бригади АДС управлінь газового господарства області змагались з теоретичних знань та практичних навичок в роботі. Вони продемонстрували, як повністю має бути оснащений автомобіль, який використовується для локалізації аварійних ситуацій. Проводилась спецперевірка автомобіля АДС на забезпечення автономними засобами зв’язку, сиреною, проблисковим маячком синього кольору та укомплектуванням згідно з переліком оснащення, затвердженим газорозподільним підприємством.

Відбувся конкурс ліквідації пожежі, що виникла внаслідок витоку газу. Бригади показали, як протягом визначеного часу погасити вогонь, а потім повністю локалізувати аварійну ситуацію.

Конкурсна комісія також перевірила роботу диспетчерів АДС, забезпечення бригад спецодягом, вміння надання долікарської допомоги.