gov.ua Державні сайти України
Пошук

Навчальний рік – без травматизму: тематичний вебінар провели для освітян Рівненщини фахівці Управління Держпраці

19 вересня 2019

Для більш широкого охоплення цільової аудиторії превентивною інформацією фахівці Управління Держпраці у Рівненській області регулярно практикують проведення тематичних вебінарів. Онлайн сеанс відбувся з освітянами Рівненщини. До вебінару «Навчальний рік – без травматизму: дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з питань охорони праці закладами освіти» долучилися учасники з усіх районів краю. Це керівники та відповідальні за охорону праці посадові особи дошкільних та навчальних закладів освіти всіх рівнів акредитації.

Начальник відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Рівненській області Володимир Ситник акцентував вимоги безпеки у роботі закладів освіти, зокрема в опалювальний сезон. Фахівець зупинився на питаннях:

 -аналіз травматизму у соціально-культурній сфері (у т.ч. в закладах освіти);

– якими нормативно-правовими актами з питань охорони правці повинні керуватися заклади освіти;

– як проводиться організація роботи з охорони праці;

 – на що необхідно звернути увагу для утримання території;

– як організувати утримання та безпечну експлуатацію котлового господарства;

– як організувати утримання та безпечну експлуатацію електрогосподарства.

Вебінар відбувся на базі навчально-тренінгового центру Комунального закладу «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівненської обласної ради. Це черговий інформаційно-консультативний онлайн у рамках спільного проекту Управління та бібліотеки.