gov.ua Державні сайти України
Пошук

Луганська область: на тренінгу для інспекторів праці фахівці ГУ Держпраці удосконалювали професійні навички

06 вересня 2019

В рамках проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці» було проведено низку семінарів та тренінгів для інспекторів праці територіальних управлінь Держпраці.

Від Головного управління Держпраці у Луганській області участь у зазначених заходах брала заступник начальника відділу державного нагляду в сфері трудових відносин Управління з питань праці Головного управління Марина Мартинюк.

На виконання доручення Державної служби України з питань праці, в рамках проекту ЄС-МОП, Марина Мартинюк провела тренінг з техніки ефективних комунікацій для подолання незадекларованої праці для своїх колег – інспекторів та керівників Управління з питань праці ГУ Держпраці у Луганській області.

Тренінг складався з двох частин: теоретичної та практичної. Під час першої частини учасники заходу заслухали та обговорили низку корисної та цікавої інформації щодо проведення інспекційних відвідувань суб’єктів господарювання. А у другій – розігрували різноманітні ситуації, які могли б виникнути під час проведення інспекційних відвідувань, аналізували поведінку інспекторів та відточували професійні навички.

Завдяки проведенню цього тренінгу його учасники здобули нових знань та навичок, які знадобляться їм під час виконання своїх посадових обов’язків.