gov.ua Державні сайти України
Пошук

Посадовці полтавського Управління на наймасштабнішій нафтогазовій події осені

05 вересня 2019

Понад 200 учасників з’їхались до Полтави на IV Міжнародний галузевий форум, що цього року присвячений темі «Видобуток. Капітальний ремонт. Інтенсифікація». Долучились до заходу і фахівці Управління Держпраці у Полтавській області.

Цьогорічний форум, організований  Інженірінговим центром «Полтава» на базі Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка, традиційно став майданчиком для активного обговорення та конструктивного діалогу провідних учасників нафтогазового ринку, іноземних гостей та лідерів сервісних компаній.

Учасники зібрання, серед яких представники 40 компаній, отримали змогу почути 30 досвідчених доповідачів, що пропонують до обговорення свій досвід щодо видобутку, капітального ремонту свердловин та інтенсифікації. В програмі заходу: круглий стіл СПБУ «Спілка буровиків України», презентація обладнання і технологій, рейтингова оцінка персоналу за методологією Ньюфолк НКЦ та проведення Siemens Day. Форум триватиме протягом двох днів, його учасники зможуть ознайомитись з експонатами виставки «технічного озброєння» галузі на відкритій локації ПолтНту. Зразки обладнання і технологій там презентують: ТОВ «СЕРВІС ОЙЛ» (Білорусь), ТОВ «НТП «БУРОВА ТЕХНІКА», ТОВ «УКРСПЕЦГЕОЛОГІЯ», ТОВ «ПАЙЛОТ ДРІЛЛІНҐ ТЕКНОЛОДЖІЗ».

На запрошення організаторів у проведенні форуму взяли участь посадові особи Управління Держпраці у Полтавській області. Коментує начальник установи Сергій Щербак: «Завдяки такій співпраці виробничників, науки і освіти, ми отримуємо можливість зосереджуватись на актуальних питаннях та нагальних проблемах. Це унікальний шанс стати учасниками розвитку галузі та формування енергонезалежності України, задля подальшого впровадження новітніх технологій в життя».