gov.ua Державні сайти України
Пошук

Посадовці ГУ Держпраці в Одеській області роз’яснили працівникам ТОВ «ЛАДА-КАМІС» вимоги законодавства про охорону праці

08 серпня 2019

«Безпека здорового покоління. Безпечні та нешкідливі умови праці» — тема виступу головного державного інспектора Головного управління Держпраці в Одеській області Олександра Усіка під час семінару-наради у ТОВ «ЛАДА-КАМІС» с. Расейки Татарбунарського району області, який організували та провели фахівці Головного управління.

На заході були присутні керівництво та працівники підприємства. Представник Головного управління повідомив про зростання рівня травматизму на об’єктах житлово-комунального господарства та необхідність заходів, спрямованих на попередження травматизму.

Головний державний інспектор також роз’яснив правила безпеки під час роботи в електроустановках, організацію опосвідчення стану безпеки тих електроустановок споживачів, які вичерпали свій ресурс.

Під час семінару-наради було розглянуто питання додержання вимог законодавства у сфері охорони праці під час виконання робіт на висоті, права громадян на охорону праці при укладанні трудового договору та ін..