gov.ua Державні сайти України
Пошук

Проведено семінар-нараду з питань охорони праці у лікарні Харківської області

25 липня 2019

Фахівцями відділу розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму ГУ Держпраці у Харківській області спільно з адміністрацією та профспілковим комітетом Комунального некомерційного підприємства «Зміївська центральна районна лікарня» Зміївської районної ради, проведено семінар-нараду з питань охорони праці.

У заході також взяли участь страховий експерт з охорони праці Зміївського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Харківській області та представник Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної адміністрації.

Під час семінару спільно з керівництвом підприємства були розглянуті питання реалізації завдань та функцій, визначених Законами України «Про охорону праці», «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», про стан і причини виробничого травматизму за 2018 рік та шість місяців 2019 року.

Також на семінарі було акцентовано увагу щодо заходів, спрямованих на профілактику виробничого травматизму, дотримання вимог безпеки під час виконання робіт, охорони праці жінок, інвалідів, своєчасного проведення медичних оглядів працівників, навчання з питань охорони праці.