gov.ua Державні сайти України
Пошук

Сумщина: під час заходів до Дня поля фахівці Держпраці нагадали аграріям про безпечну працю

23 липня 2019

У ході семінару-практикуму головні державні інспектори побажали підприємствам агропромислового комплексу Сумщини розвитку та процвітання, нагадали про правила безпечної праці, а також про необхідність оформлення трудових відносин із працівниками у відповідності до вимог діючого законодавства.

Попри завдання щодо вчасного та успішного збирання врожаю 2019 року, суб’єктам господарювання не можна забувати про найголовніше завдання кожного керівника і роботодавця – забезпечити безпечні, нешкідливі та належні умови праці працівників, вжити усіх необхідних заходів задля збереження найціннішого – людського життя.

Захід пройшов у рамках свята на базі Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН. У ході семінару аграрії разом із науковцями та представниками влади традиційно проводять контрольні обмолоти зернових колосових культур урожаю поточного року на дослідницьких ділянках демонстраційно-технологічного полігону.

Участь у семінарі взяли представники Сумської облдержадміністрації, науково-дослідних установ області, керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств, обласних структур АПК, головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Сумській області Сергій Журба, головні державні інспектори  відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Оксана Чернишова, Юлія Гришина.