gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Рівненщині призначено керівника Головного управління Держпраці

19 червня 2015

Рівне_2На Рівненщині представили начальника управління Держпраці в Рівненській області. Ним став Олексій Бучинський. Нового керівника колективу представив Голова державної служби України з питань праці Роман Чернега.
У представленні також взяли участь голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков та перший заступник Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Олег Павлюк.
За словами Романа Чернеги, нині в держави триває процес формування нової структури виконавчої влади – Держслужби України з питань праці, котре  взяло на себе частину повноважень обласного управління Держгірпромнагляду, інспекції з праці та санстанції.
«Зменшити кість державних установ, до яких би зверталися представники бізнесу та громадяни. Таке завдання ставить як Президент, так і Уряд. Тож інтегруючи три служби –  інспекцію з питань праці, Держгірпромнагляд та санепідемслужби, ми підвищуємо ефективність управління та економимо кошти держбюджету», – наголосив Роман Чернега.
У свою чергу Олексій Бучинський назвав пріоритетні напрямки у своїй роботі – завершення реформування та реорганізації нової структури, формування нової команди з числа працівників, котрі дійсно є професіоналами своєї справи. Ми маємо зробити службу, яка має не каральним органом, попереджувальним органом.