gov.ua Державні сайти України
Пошук

Про безпеку виконання дорожніх робіт говорили з працівниками Рівненського облавтодору

01 липня 2019

Безпека виконання дорожніх робіт та нові нормативні акти в охороні праці стали головними темами семінару, проведеного для керівників та посадових осіб районних структурних підрозділів ДП «Рівненський облавтодор». Участь у заході взяли фахівці Управління Держпраці у Рівненській області.

               На важливості профілактики травматизму наголосив начальник відділу нагляду у будівництві  та котлонагляді Управління Іван Онищук. Фахівець проаналізував стан травматизму в автодорожній галузі, обставини та причини, що призводять до нещасних випадків. Іван Онищук роз’яснив основні зміни в Порядку проведення розслідування нещасних випадків, що набуває чинності з 1 липня 2019 року.

         На дотриманні вимог з охорони праці під час проведення робіт з будівництва, ремонту та утримання автошляхів акцентував увагу учасників семінару головний державний інспектор сектору нагляду у машинобудуванні, енергетиці, на транспорті та зв’язку Управління Володимир Горецький.

Особливу увагу учасники семінару приділили створенню належних умов роботи у спекотний період, забезпечення всім необхідним працівників, які виконують роботи на відкритому повітрі.